Monday, October 29, 2018

KATALOG OREN SPORT

TSHIRT ROUNDNECK 100% COTTON

     ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BAJU COTTON INTERLOCK – OREN SPORT


CI10XX ~ Harga : RM29.00 (Semenanjung Malaysia) & RM31.00 (Sabah/Sarawak)



CI09xx ~ Harga : RM29.00 (Semenanjung Malaysia) & RM31.00 (Sabah/Sarawak)




---------------------------------------------------------------------------------

BAJU MUSLIMAH OREN SPORT



-----------------------------------------------------------------------------------------------------


                                      BAJU KEMEJA
----------------------------------------------------------------------------------------------------


BAJU JERSI MICROFIBER ROUNDNECK

















Friday, September 28, 2018

SYARAT POS

SYARAT POS

Hai & Salam Cetak baju pada semua,
Sebelum korang nak order baju tu, elok le kalau korang tengok dulu syarat-syarat pos kitaorang ni untuk korang buat penilaian.
Bukan apa…supaya jelas lagi terang, camane kitaorang bagi kos pos FREE tu supaya tak ada le korang rasa macam biar betul mamat ni, takkan bagi kos pos free pulak…tak ambik untung ke?
Nak bagitau jugak, saya guna courier & bukan Pos Malaysia. Saya guna Airpak Express.
Korang boleh cari dalam internet Airpak Express ni di www.Airpak-Express.com.
So..supaya korang lebih berpuashati, kat sini saya sertakan syarat2 pos tu dulu :
1. BAGI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA….KOS POS FREEEEEEE………SAMPAI CERUK MANA PUN KORANG DUDUK. JANJI MASIH DALAM SEMENANJUNG MALAYSIA.
2. BAGI PENDUDUK SABAH SARAWAK,  KOS POS 50% KALAU GUNA COURIER AIRPAK EXPRESS – BARANG SAMPAI DALAM 2 KE 3 HARI.
So….bagi korang yang dari Sabah Sarawak, korang hanya perlu bayar 50% je dari bayaran keseluruhan.
Tahu tak korang, untuk semenanjung Malaysia, saya kena tanggung banyak mana kos pos barang korang? Cer cek senarai kat bawah ni :
 KG
 RM
up to 500 gm
 4.50
501 gm – 1.0 Kg
 5.00
1.0 – 1.5 Kg
 5.50
1.5  – 2.0 Kg
 6.50
2.0 – 2.5 Kg
 7.50
2.5 – 3.0 Kg
 8.50
3.0 – 4.0 Kg
 9.50
4.0 – 5.0 Kg
 10.20
5.0 – 6.0 Kg
 11.40
6.0 – 7.0 Kg
 12.60
7.0 – 8.0 Kg
 13.80
8.0 – 9.0 Kg
 15.00
9.0 – 10.0 Kg
 16.20
10.0 – 11.0 Kg
 17.40
11.0 – 12.0 Kg
 18.60
12.0 – 13.0 Kg
 19.80
13.0 – 14.0 Kg
 21.00
14.0 – 15.0 Kg
 22.20
15.0 – 16.0 Kg
 23.40
16.0 – 17.0 Kg
 24.60
17.0 – 18.0 Kg
 25.80
18.0 – 19.0 Kg
 27.00
19.0 – 20.0 Kg
 28.20
So..inilah senarai harga yang akan kami tanggung. Ini harga kawasan pekan atau bandar. Kalau kawasan pedalaman diaorang tambah lagi harga tapi bagi kitaorang, semuanya ditanggung beres.
So…pikir2kanlah. Bila lagi nak rebut peluang besar macam ni. Sementara kami masih lagi bermurah hati nak tanggung kos pos tu.
Bawah ni pulak kalau kos pos kami tanggung 50% kalau guna Airpak :
1st 500 gm – RM 10.00
Add 500 gm – RM 5.00

Note: All prices are nett inclusive of service tax and fuel charges.

eg. 1 Kg – RM 15.00, 5 Kg – RM 55.00, etc
Tapi kos sebenar, saya akan bagitahu melalui emel ataupun sms nanti.
Kalau ada apa2 kemusykilan lagi, jangan segan & silu nak tanya kitaorang nanti ye.
Ok…baiii…..

KATALOG GILDAN

Bagi sape2 yang nak pilih banyak lagi kaler baju untuk apa saje aktiviti korang, kitaorang ada offer Tshirt brand Gildan. Salah satu brand yang agak terkenal di  US & mempunyai kualiti kain yang agak tinggi.


                   GILDAN ROUNDNECK COTTON












------------------------------------------------
                                               BAJU KORPORAT  F1 GILDAN





                                                    HOODIE & SWEATSHIRT



                                                HOODIE KANAK-KANAK





MICROFIBER JERSI GILDAN






POLO MICROFIBER














TSHIRT MUSLIMAH GILDAN









                                 En: Zaimie
                                 Whatsapp: 01129051555- 
                                 Emel: teeshirtprintingdesign@gmail.com
 
Copyright © 2016 Tshirt Printing Selangor. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.